Om oss

Vems tur är det? baseras på följande individers gränslösa pladder om sin favorithobby – nämligen att spela brädspel. Vi försöker samlas regelbundet och spela in våra samtal om spel och publicera dem här i hopp om att du, kära besökare, skall finna dem underhållande och upplysande. Nedan finner du korta presentationer av vilka vi är:

 

Åke

 

Åke: Med tematik i första rummet och intressanta mekaniker på en nära andra plats. Åke är också vår programledare och poddens sammetslena röst utåt.

 

 

brisse-2

 

Brisse: Gillar intressanta mekaniker och annorlunda teman. Är också den som oftast besitter obskyr och onödigt djupgående info om brädspel.

 

 

dennis-3

 

Dennis: Vilken känsla spelet ger när det spelas är det viktigaste för Dennis. Han klipper våra avsnitt och agerar demonregissör när det behövs.

 

 

johan-1

 

Johan: Gillar spel som blandar snygg layout med bra mekaniker. Sköter vår hemsida och mekar med det tekniska.

 

 

One thought on “Om oss

 1. Andreas Rattfelt says:

  Hej,
  Det är en bra pod ni gör. Äntligen någon som diskuterar spel på svenska. Mycket intressant. Har fått flera tips över spel som jag borde testa, även om jag hunnit testa flertalet! Det kan bli lite svårt att hålla reda på alla era fyra röster, men det kan man se förbi.

  Jag hade ett tips här till er som kanske är relevant, speciellt till era lyssnare. En bytescirkel där man kan byta spel med varandra. Ta en titt här;
  http://boardgamegeek.com/geeklist/177469/svensk-bytescirkel-math-trade-augusti-2014
  Om det inte passar in i podden, sprid det gärna vidare till någon kompis som vill byta spel.

  Fortsätt med den grymma podden!
  Mvh
  Andreas R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *