Första intrycket, del 45 – Curators

Vems tur är det?
Vems tur är det?
Första intrycket, del 45 - Curators
/

Även i detta avsnitt spelar vi en prototyp, den här gången Curators, från svenska Worldshapers. I spelet skall du skapa ett museum och ställa ut saker du hittar världen över. Det är tänkt att komma på Kickstarter i april 2019. Vill du följa utvecklingen av spelet och få andra nyheter från Worldshapers, följ deras facebooksida här: https://www.facebook.com/WorldshaperBG/

Värt att påpeka är även att sedan inspelningen av detta avsnitt har redan några av de förändringar vi önskar i spelet genomförts, till exempel har ikonerna på brickorna blivit tydligare.

2 thoughts on “Första intrycket, del 45 – Curators

  1. Jacob Westerlund says:

    Hej och tack för att ni ville testa Curators. Många av sakerna ni diskuterade är saker vi arbetar med. 🙂 Så som tydlig ikonografi, och en lagom svårighetsgrad på kontrakten. Jag gillar personligen ganska tunga euros, men som ni var inne på har ticket to ride varit en ganska stark influens i skapandet av Curators. Kul att ni verkade tycka om det i alla fall!

    /Jacob

    • Brisse says:

      Ja, vi ser nog alla fram emot att få se mer av spelet, speciellt om ni planerar införa en del av det vi nämner. Tycker det hade en lagom “tyngd” för längden av spel och det kan funka som ett steg upp för den som redan spelat Ticket to ride och de lite enklare spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *