Mellan turerna, del 25 – Frågor & svar

Vems tur är det?
Vems tur är det?
Mellan turerna, del 25 - Frågor & svar
/

Vi firar vårt tjugofemte avsnitt med att interagera med våra kära lyssnare och svarar på frågor vi fått. Det blir långdraget, som vanligt, men det var väldigt kul att få klura på era frågor och vi vill verkligen tacka er som ställde dem. Vi kommer tillkännage vem som får pris i ett framtida avsnitt. De vanliga programpunkterna är så klart också med och nu ser vi fram emot de nästa 25 avsnitten! Även om detta var vårt speciella Q&A-avsnitt så får ni gärna ställa frågor, komma med förslag och i allmänhet tycka saker om vad vi pratar om, så hör gärna av er i kommentarer eller mail till brisse@spelradio.se eller johan@spelradio.se.

Innehåll
05m 01s Vad har vi spelat?
20m 57s Ämnet: Frågor & svar
1h 23m 32s Inte-ett-spel-tips-tipset
1h 28m 45s Spel vi ser fram emot

4 thoughts on “Mellan turerna, del 25 – Frågor & svar

 1. Lysande avsnitt, jag tycker ni går från klarhet till klarhet och har ett superbra “driv” i ert sätt att ta er an formatet. Det blir inte för långdraget och inte för kort.

  När det gäller den fråga jag själv drog in er i så är det något jag “brottats” med själv ända sedan jag blev högst medveten om att jag inte var medveten alls (!), när en tidning jag jobbade för började nysta lite i just brädspel och representation. Jag känner mig absolut inte som en expert heller, men däremot kanske som en del i problemet, eftersom jag tillhört den grupp som sitter tyst i frågan eftersom jag kanske inte riktigt förstått problemet.

  Tack för en bra diskussion och hoppas att ni kör ett program på temat; jag tycker det är en av de viktigaste frågorna idag.

  Vad gäller Tascini, som jag hängde ut i min fråga, så var det en ofantlig sorg för mig personligen eftersom han var den spelskapare som på många sätt drog in mig i hobbyn på allvar, framförallt genom Tzolkin men också de följande spel han var inblandad i. Nu har han ju gjort avbön och inte nog med det – han har också gjort aktiva val – donationer, utbildning med mera – som visar på att det inte bara är ursäkter för att inte förlora pengar eller status.

  Som sagt: tack för ett strålande avsnitt!

 2. Erik says:

  Rise of Ix bumpade upp Dune från 8,5 till 10 för mig eftersom den tog den vekaste delen av spelbrädet och gjorde den mycket mer intressant, så förhoppningsvis får den komma ur plasten en vacker dag.

  ….erat aprilskämt ställer fortfarande till problem när man lyssnar medans man jobbar och Apple tycker att det skall börja spela automatiskt medans man har händerna fulla. Grattis….? 😉

  • Brisse says:

   Vi försökte ta bort aprilskämtet ur den faktiska RSS-feeden, men vi kan ha misslyckats. Vi kollar på det lite till och hoppas det ska lösa sig. Ber om ursäkt att det ställer till problem för dig!

   • Erik says:

    Okej, problem var väl ett nog så grovt ord. Mild klåda och småskratt är väl kanske mer träffande. 😉 Tack hursomhelst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *